На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

вівторок, 24 березня 2015 р.

Як створити пряму трансляцію на каналі YouTube

Google Plus Hangout (з англ. «хенг-аут» – тусовка, місце зустрічей) – це програмне забезпечення від компанії Google, яке було запущено 15 травня 2013 року для миттєвого обміну повідомленнями та онлайн трансляції YouTube.
Ресурс дозволяє групі людей (до 10 осіб) спілкуватися одночасно до 8 годин, а також приєднатися в статусі переглядачів до події всім бажаючим, переглянути запис та додати коментарі та зауваження.
Створення відеозапису у прямому ефірі стане у нагоді для проведення фахових нарад, вебінарів, конференцій, надання консультацій, організації навчальних занять, спілкування у відеочатах.
Під час відеозустрічі можна показати іншим учасникам, що відбувається на екрані вашого комп'ютера, надавши спільний доступ до будь-якого відкритого вікна програми.


ЯК створити пряму трансляцію на каналі YouTube: експрес-консультація / Упр. культури і туризму, національностей та релігій Одес. облдержадмін.; КУ "Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського"; наук.-метод. від.; від. електрон. бібліотеч.-бібліогр. інф.; [підгот. О.А. Булгакова; комп'ют. набір О.А. Булгакова; відп. за вип. Т.М. Полянко]. – Одеса, 2015. – 6 с. – 15×21. – 40 прим.: б.ц. – (Серія "Методичний консультант").


Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!