На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

понеділок, 8 серпня 2022 р.

«Українська держава – бібліотека – книга»: display crossing в публічних бібліотеах Одещини

 

27 липня 2022 року в Одеській ОУНБ імені М.С. Грушевського хакатон національного державотворення «Українська державність: точка відліку».






День Української Державності — державне свято, що відзначається в Україні 28 липня, у День Хрещення Київської Русі-України. І сприятиме утвердженню спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, що засвідчується першими згадками про заснування міста Києва, про історичні події, пов’язані з діяльністю видатного державотворця князя Київського Володимира, який прийняттям у 988 році Християнства засвідчив європейський цивілізаційний вибір Київської Русі (Києво-Руської держави), спадкоємицями якої є, зокрема, Галицько-Волинське князівство, Литовсько-Руська держава, Українська козацька держава (Гетьманщина), Українська Народна Республіка, Західноукраїнська Народна Республіка, Українська Держава, Карпатська Україна та сучасна Україна.


В публічних бібліотеках Одещини відбувся онлайн-марафон (display crossing) тематичних книжкових виставок «Українська держава – бібліотека – книга».

Пропонуємо до перегляду огляди книжкових виставок в бібліотеках Татарбунарської, Ренійської міської, Авангардівської, Великомихайлівської селищних, Красносільської сільської рад.


КЗ «Публічна бібліотека Ренійської міської ради»



Селищна бібліотека КП «Будинок культури та відпочинку» Авангардівської селищної ради



Садовська бібліотека Теплицької сільської ради



КЗ «Публічна бібліотека Татарбунарської міської ради»



Іванівська сільська бібліотека Красносільської територіальної громади


 

Публічна бібліотека Великомихайлівської селищної ради

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!