На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

середу, 20 вересня 2023 р.

Безбар’єність: досвід бібліотек Одещини

 



Чергова, третя, зустріч у межах обласного онлайн-вебінару щодо без’барєності під назвою: «Безбар’єність: досвід бібліотек Одещини».

 

Основною метою зустрічі є, перш за все, створення умов для забезпечення рівних прав і можливостей для кожного громадянина нашої держави, вільного доступу до інформаційно-культурних послуг, залучення до участі у повсякденному житті громади. Особливо це актуально зараз під час воєнного стану.






«Ми прагнемо бути бібліотекою без бар’єрів»  головний меседж від комунальної установи «Публічна бібліотека Білгород-Дністровської міської територіальної громади» (доповідь директорки Алли Уманець).



«Безбар’єність – це про кожного з нас». Про роботу Тарутинської бібліотеки для дорослих – від директорки Галини Діденко.



«Безбар’єрна громада» Миколаївської селищної публічної бібліотеки.



Про роботу книгозбірень комунального закладу «Болградська централізована бібліотечна система».



Теплицька бібліотека Болградського району представляє роботу публічних бібліотек територіальної громади.



Про роботу з тимчасово вимушеними переселенцями не тільки на території своєї громади, а й за кордоном розповідь у відеоролику комунального закладу «Публічна бібліотека» Ренійської міської ради.



Досвід Центральної міської бібліотеки імені Івана Рядченка (м. Чорноморськ).


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!