На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

понеділок, 18 березня 2019 р.

Зустрічі в медіацентрі Рені


До Дня поезії, який щорічно відзначається в світі 21 березня, в медіацентрі Ренійської районної дитячої бібліотеки бібліотекарі вітали читачів - учасників Всеукраїнського конкурсу есе «Діти єднають Україну».

Книги на спогад про зустріч та подяки за написання есе отримали 7 учасників, які в своїх роботах найкраще виказали роздуми про нашу країну, про її сьогодення та бачення її майбутнього.
Бібліотекарі  для маленьких письменників провели бесіду з показом слайд-шоу "Україна надзвичайна" з цікавою інформацією про рекорди нашої держави, нашої області, нашого району, про всесвітньо відомі матеріали з української історії, географії, природознавства, досягнень науки, будівництва тощо.
Після читачів-дітей медіацентр зустрічав ренійських письменників і поетів, які завітали до нас на чергове засідання літературного клубу "Джерела". Керівник клубу Лілія Олейник ознайомила з планами клубу щодо друку творів наших авторів, розповіла про можливості спільних дій. На засіданні клубу привітання отримали учасники Міжнародного багаторівневого конкурсу ім.Дюка де Рішельє- їм було вручено заявки конкурсних робіт. Цього року ренійські автори також беруть участь в  конкурсі "Смарагдова ліра" , який запроваджений прикордонною службою країни, та запрошені на різноманітні фестивалі та конкурси.
За чаюванням наші літератори читали свої твори, ділились враженням прослуханого, шуткували та багато говорили про необхідність зустрічей та обміну позитивними емоціями.
Вітаємо всіх, хто полюбляє поезію, хто пише сам та цінує творчі пориви інших, хто небайдужий до мудрого слова, жаги душі до краси та філософії сердець з весняним святом Всесвітнім днем поезії! Пишаємося вами, бажаємо творчої наснаги, невтомності та вдячних читачів!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!