На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

понеділок, 4 листопада 2019 р.

Естафету нових відкритих інформаційних просторів для потреб громади переймає Маяківська ОТГ!


25 жовтня 2019 року в присутності голови ОТГ Віктора Дяченка, начальника відділу культури громади Олени Ничипорук, представників ООУНБ імені М.С. Грушевського Ольги Нагорнюк – завідувачки відділу соціокультурної діяльності та Тетяни Шилової, завідувачки відділу мистецтв відбулося урочисте відкриття медіаценту Маяківської ОТГ.
Навесні розпочалися роботи з переформатування холу будинку культури в сучасне приміщення. І от – восени – жителі громади мають для своїх потреб чудовий медіацентр з новітнім комп’ютерним обладнанням, новими стильними меблями, зручними диванами, комфортними книжковими стелажами. Кошти в ремонт та на придбання всього необхідного обладнання виділили Департамент культури та національностей, релігій та охорони об'єктів культурної спадщини ОДА та Маяківська ОТГ.
Надзвичайно просторе, світле, затишне приміщення пристосоване для демонстрації та перегляду відео- та кінофільмів, зручна сцена слугує виступам творчих колективів, а надзвичайно вдало продумане та комфортне місце адміністратора медіа центру може бути мрією кожної сучасної рецепції.
Тож, шановні колеги з Маяківського медіацентру, - тепер лише вперед!
Ви можете робити різноманітні зустрічі, освітні заходи, приймати шанованих гостей, презентувати нові книги, проводити засідання літературного клубу, організовувати майстер-класи, і ще багато цікавих речей.
Нехай у вас все виходить, а фахівці обласної бібліотеки завжди прийдуть на допомогу!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!