На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

неділю, 5 квітня 2015 р.

Lync від Майкрософт: можливість проведення та участі у вебінарах

Вебінари – це заходи, подібні до звичайних семінарів. Тут так саме передбачено послідовні доповіді, показ презентацій, запитання й відповіді тощо. Проте все це відбувається в режимі он-лайн (в режимі реального часу) через Інтернет. Кожен учасник перебуває біля свого комп’ютера чи все, що відбувається на вебінарі, проектується для певної групи учасників на великому екрані. І все це, зрозуміло, не залежить від географії й місцезнаходження тих, що вирішили цілеспрямовано поспілкуватися. Відмінність вебінару від відео конференції полягає в тому, що з’являється можливість перетворення доволі великої кількості глядачів у реальних співрозмовників. При цьому необхідно лише встановити мікрофон, або ще краще – веб-камери. Отже, проведення вебінарів дає можливість брати участь у багатосторонніх відео- й аудіо конференціях; завантажувати і переглядати презентації та відеоматеріали; спілкуватися у чаті; демонструвати учасникам екран комп’ютера ведучого.

НОВІ технології дистанційного навчання. Вебінар : експерс-консультація / Упр. культури і туризму, національностей та релігій Одес. облдержадмін. ; Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського ; наук.-метод. від ; від. електрон. бібліотеч.-бібліогр. інф. [підгот. О. А. Булгакова, Н. П. Маловік ; комп’ют. набір О. А. Булгакова ; відп. за вип. Т. М. Полянко]. – Одеса, 2015. – 2 с. – (Метод. консультант).





Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!