На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

суботу, 1 квітня 2017 р.

Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2016

Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2016: аналіт.-стат. зб. / Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одес. облдержадмін., Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського; наук.-метод. від.; [підгот. Н.П. Маловік; комп'ют. набір Н.П. Маловік; відп. за вип. Т.М. Полянко]. – О., 2017. – 18 с.

Аналітично-статистичний збірник "Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2016" дає повну інформацію про діяльність централізованих бібліотечних систем Одеської області, підпорядкованих Міністерству культури і туризму України за 2016 рік. Видання включає широкий спектр статистичних покажчиків за всіма основними напрямками роботи публічних бібліотек області. Інформація подана на основі річних звітів централізованих бібліотечних систем Одеської області, що віднесені до сфери управління Міністерства культури України. Збірник розрахований на спеціалістів у галузях бібліотечної справи, а також буде корисним працівникам органів влади та управління, керуючих діяльністю бібліотек.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!