На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

суботу, 15 липня 2017 р.

Щодо платних послуг бібліотеки : Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2011 р. № 1271: Постанова Кабінету Міністрів України № 493 від 12 липня 2017 р.


Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2011 р. № 1271 «Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися закладами культури, заснованими на державній та комунальній формі власності».




Витяг з Постанови щодо платних послуг бібліотек:
2. Проведення індивідуального стажування, підвищення кваліфікації, консультацій з питань збереження, дослідження, консервації та реставрації культурних цінностей в бібліотеках.
6. Проведення фестивалів, конкурсів, виставок книг.
7. Надання послуг з організації та/або проведення культурно-масових та наукових заходів, міжнародних симпозіумів, форумів, науково-практичних конференцій, конкурсів, навчальних заходів (семінарів, майстер-класів, тренінгів, творчих лабораторій та майстерень), семінарів, семінарів-практикумів, зборів, фестивалів, виставок та інших культурно-мистецьких заходів (проектів).
9. Надання послуг з персональними комп’ютерами.
10. Виготовлення та продаж у неспеціалізованих магазинах (кіосках, лотках), через електронні системи продажу видань про фонди і діяльність бібліотек, довідково-бібліографічних та інформаційних продуктів (в електронному вигляді — компакт-дисків).
11. Проведення фото-, відео- і кінозйомок приміщень та інтер’єрів бібліотек, окремих сторінок документів з бібліотечних фондів.
12. Обслуговування екскурсійних груп і окремих відвідувачів у приміщеннях бібліотек ід час огляду експозицій, виставок тощо.
14. Формування бібліографічних списків для курсових, дипломних та наукових робіт, каталогів для особистих бібліотек і бібліотек підприємств, установ та організацій.
Підготовка та надання письмових тематичних, фактографічних, аналітичних, адресно-бібліографічних та інших довідок для фізичних та юридичних осіб.
Користування міжбібліотечним абонементом (компенсування поштових витрат), доставка документів, у тому числі електронна.
Надання послуг з оформлення (комплектування) реєстраційно-облікових документів користувачів бібліотек (квитків, формулярів тощо).
Продовження строку користування документами, резервування документів, нічний абонемент.
Інформаційно-бібліотечне обслуговування підприємств, установ та організацій.
Роздрукування інформації з електронних носіїв, ламінування документів.
Експонування рекламних матеріалів юридичних та фізичних осіб у приміщеннях або на сайтах закладів культури.
Продаж документів з фондів бібліотек, що списуються та підлягають утилізації, фізичним та юридичним особам.
17. Надання в оренду приміщень.
24. Фотокопіювання, репродукування, ксерокопіювання, сканування, фотографування, мікрофільмування, мікрокопіювання, створення цифрових та тривимірних копій з книжок, брошур, газет, журналів, документів з фондів/архівів бібліотек.
27. Надання послуг з оренди транспортних засобів, обладнання, майна, інструментів. Здійснення вантажних, пасажирських та змішаних перевезень на замовлення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!