На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

пʼятницю, 9 березня 2018 р.

Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2017

Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2017: аналіт.-стат. зб. / Управління культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини Одес. облдержадмін., Одес. обл. універс. наук. б-ка ім. М. Грушевського; наук.-метод. від.; [підгот. Н.П. Маловік; комп'ют. набір Н.П. Маловік; відп. за вип. О.А. Булгакова]. – Одеса, 2018. – 18 с. 
Аналітично-статистичний збірник «Бібліотеки Одеської області в цифрах. Рік 2017» дає повну інформацію про діяльність централізованих бібліотечних систем Одеської області, підпорядкованих  Міністерству культури і туризму України за 2017 рік.
Видання включає широкий спектр статистичних покажчиків за всіма основними напрямками роботи публічних бібліотек області.
Інформація подана на основі річних звітів централізованих бібліотечних систем і бібліотек об’єднаних територіальних громад Одеської області, що віднесені до сфери управління Міністерства культури України.
Збірник розрахований на спеціалістів у галузях бібліотечної справи, а також буде корисним працівникам органів влади та управління, керуючих діяльністю бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!