На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

вівторок, 24 липня 2018 р.

Миколаївщина: враження директорів обласних бібліотек


Середина літа, сама спека...
Директори обласних бібліотек Одещини – Юліана Амельченко, Олена Чоловська, Тетяна Палій - з 18 по 20 липня 2018 року комплексно досліджували роботу централізованої бібліотечної системи Миколаївського району.
Їх зустріли яскраві особистості, які викреслили усталений образ бібліотекаря – нудної жінки «без віку» у синьому халаті, без косметики, з гулькою замість зачіски. Їх зустріло абсолютне порозуміння із владою – збереження бібліотечної мережі, ремонти із заміною вікон на металопластикові склопакети, активна підготовка до відкриття медіа центру в межах ініціативи голови Одеської ОДА Максима Степанова «Розумний регіон».
Їх зустріли бібліотекарі, які йдуть у ногу із життям; дізнались про масові заходи – зустрічі, які не формально, а з ДУШЕЮ розповідають громаді про подвиги бійців на Сході країни, про історію держави, про літераторів і вчених, про державних діячів; про аматорські об’єднання, які збирають різні покоління – дітей, тинейджерів, жінок; про плідну спвівпрацю бібліотек і клубних закладів. Побачили на власні очі, що і як треба робити, щоб бути потрібними громаді щоденно.
Директори проїхались по дорогах, які і напрямками не можна назвати, але все незручності згладила пильна турбота про гостей господарів.
Безмірна подяка і адміністрації, і дирекції, і бібліотекарям.
До того, як буде надана професійна довідка для обговорення, дуже хочеться порадувати всіх світлинами, серед яких: Аксиня Олександрівна та Юліана Сергіївна у полі соняшників (полізли у поле тільки ти, хто не боявся землі після дощу), у бібліотеках та… біля прядки.








3 коментарі:

  1. Знакомые любимые лица. Ни жара, ни отпускная кампания, ни лето - вам не помеха для выполнения профессиональных обязанностей.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо за нежные слова! Просто - нам всегда интересно делать любимое дело.

      Видалити
  2. Фотография в подсолнухах нереально хороша! Притягивает и приковывает!

    ВідповістиВидалити

Спасибо за интерес к нам!