На сторінці "Бібілотечна скарбниця" можна прочитати електронний варіант журналу "Бібліотечна планета" та знайти іншу корисну інформацію

понеділок, 5 серпня 2019 р.

Культура і децентралізація: зміни заради майбутнього


30 липня 2019 року відбулась онлайн-зустріч, присвячена розвитку культурної галузі в ОТГ.
Головний спікер -  генеральний директор Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства культури Україні, Петраков Ярослав Валерійович.

У Вас накопичилося трохи запитань, але Ви не мали до кого звернутися? Ви намагалися знайти інформацію в Інтернеті, але її виявилося так багато, що Ви просто заблукали у пошуку правильної відповіді? Ви вбачаєте важливість культурної складової у розвитку своєї громади? - Вам однозначно сюди.

Для довідки: Проект ПУЛЬС направлений на посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку, зокрема на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.
Цілі:
  • удосконалення правового поля щодо проведення децентралізації в Україні;
  • забезпечення внеску органів місцевого самоврядування у формування та впровадження політики у сфері децентралізації;
  • збільшення ресурсів місцевого самоврядування та посилення здатності органів місцевого самоврядування ними ефективно розпоряджатись;
  • посилення спроможності та професійного рівня усіх долучених до реформи груп.

Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).



Немає коментарів:

Дописати коментар

Спасибо за интерес к нам!